Uplynulý půlrok

16.03.2012 21:15

Je to už nějaký čas co jsem psal naposledy.Není to tím že by se u nás nic nedělo ale je to způsobeno několika věcmi. Ať je to nedostatek času nebo určitý druh lenosti.Ale teď to chci napravit

Největší novinkou v našem sboru je bezesporu " přijetí naší nové členky." Touto členkou se stala Avia A - 30,kterou zakoupila obec Věstín a dala ji našemu sboru k užívání. Jedná se o historicky první motorové vozidlo které kdy bylo v užívání našeho sboru. Nabídka na tuto Avii přišla v srpnu ze Sboru dobrovolných hasičů z Železného u Tišnova. V září jela delegace z našeho sboru na 90.výročí založení SDH Železné kde nám byla Avie slavnostně předána. Mezi slavnostním a skutečným předáním sice uběhlo několik týdnů,ale dnes už je Avie v Bolešíně. A po značných peripetiích s přepisem - hlavně ze strany odboru dopravy v Bystřici - už je dokonce i po papírové stránce v pořádku. Za to patří obrovský dík především Milanovi Synkovi a Milanovi Hamerskému. Teď už ji jenom dostatečně vybavit a od jara můžeme k výjezdu.

V únoru jsme opět pořádali - dnes už můžeme snad říct tradiční -  hasičský ples. Ples se i přes nízkou návštěvu velice vydařill. Obrovskou zásluhu na tom má vedle plného bufetu a výborné kuchyně také tradičně skvělá hudební skupina Jásalka.

 

V tomto roce plánujeme účast na okrskové soutěži v Rovečném,Věstínském poháru a výročí ve Velkém Tresném. Tak snad se někde potkáme.

Zpět